Hoe komt u bij ons

Bezoekersaantal

Vandaag53
Gisteren37
Deze Week90
Deze Maand1417
Totaal144099

Inlogformulier

Disclaimer

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Ondanks het feit dat RKVV SBV uiterst nauwkeurig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan RKVV SBV niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten. Gebruik van de website waarbij andere bezoekers gehinderd worden of waarbij het functioneren van de website in gevaar komt of de geboden informatie is niet toegestaan. RKVV SBV kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de reacties die in het “gastenboek” gedaan worden.

Links derden
RKVV SBV of derden kunnen op de SBV-website links plaatsen naar andere websites op het internet. RKVV SBV heeft geen enkele controlemogelijkheid over zulke websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van zulke externe websites, op welke wijze dan ook. De inhoud van die websites behoort niet tot de inhoud van de SBV-website. De links en vooral de zoekresultaten worden hoofdzakelijk geproduceerd door geautomatiseerde methoden en kunnen door hun grote aantal op geen enkele manier worden gecontroleerd door de webbeheerders van de SBV-website. Als zich op de SBV-website een link bevindt, waarop door derden inhoud wordt getoond en/of verspreid die in strijd is met de wet, dan zal SBV - na ontvangst van een beargumenteerde klacht daarover - de link naar een dergelijke website verwijderen.

Privacy
RKVV SBV respecteert de privacy van haar leden. De informatie verkregen via de webregistratie dient beveiligingsdoeleinden. De informatie wordt in geen geval doorgegeven aan derden. Mogelijke informatie verkregen via de bezoekersteller wordt niet opgevraagd of ingezien, de bezoekersteller wordt uitsluitend als teller gebruikt.

Copyright
Geen enkel tekstdocument of nieuwsartikel mag zonder toestemming van RKVV SBV gekopieerd worden. Alleen de auteur of webmaster is gemachtigd om de artikelen te verspreiden.
Eveneens vallen alle foto’s en plaatjes onder het copyright. Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van RKVV SBV. Zonder toestemming mag geen enkele foto gekopieerd worden.

Klachten en informatie
Als je een klacht of bezwaar hebt in verband met het gebruik van de SBV-website, dien je deze aan RKVV SBV kenbaar te maken, door middel van een email te versturen naar RKVV SBV Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. RKSV SBV spant zich er voor in de klacht zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen.

Nu Sport Voetbal

Voetbalprimeur

VI Voetbalnieuws